11.06.2024

Od kuće do doma: Eurohome Nekretnine pomažu Vam na svakom koraku



Ponekad gledate nekretninu i ne shvaćate kako bi je netko mogao nazvati svojim domom, a netko ipak zna. Kupcu je potrebno samo 480 sekundi da odluči želi li kupiti nekretninu ili ne, tako da je ljubav zaista na prvi pogled. Nevjerojatnih 83% vlasnika kuća ima emocionalnu vezu sa svojom imovinom. Istražujemo fenomen kako bismo otkrili što to kod domova ima tako snažan učinak na vašu psihu i kako se kuća pretvara u dom. Eurohome nekretnine mogu pomoći da pronađete takvu nekretninu.

Dom je sigurno okruženje samo za vas i vaše najmilije, mjesto za opuštanje. Osim osnovne potrebe za skloništem, domovi pružaju osjećaj sigurnosti i pripadnosti koji vodi višoj kvaliteti života. Postoje radnje koje poduzimamo kako bismo potaknuli taj osjećaj pripadnosti, poput personalizacije prostora. Novoizgrađeni domovi pružaju prazno platno na koje možemo usaditi svoju osobnost i udobnost, često lakše nego s postojećim nekretninama, što olakšava nastanjivanje. Eurohome nekretnine mogu vam pomoći da pronađete dom koji zadovoljava ove kriterije.

Okolina u kojoj se nalazi vaša nekretnina ima veliki utjecaj na to kako kuća postaje dom. Život u gostoljubivom, sigurnom susjedstvu potiče osjećaj zajedništva i emocionalne veze. 3 od 4 kupca nekretnina kažu da je osjećaj zajednice važan čimbenik u njihovoj potrazi za domom. Prirodne karakteristike jednako su važne kao i praktične pogodnosti. 52% kupaca stanova želi biti unutar 20 minuta hoda od javne zelene površine, što pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje. Eurohome nekretnine mogu pomoći u pronalaženju idealne lokacije.

Najveći utjecaj na emocionalnu vezu s domom imaju uspomene koje stvorite u njemu. 43% vlasnika domova iskusi osjećaj tuge kada se preseli, zbog ključnih uspomena koje su stvorili. Novo poglavlje znači nove prilike za stvaranje uspomena. Prilikom odabira nekretnine, imajte na umu kako personalizacija, zajednica i potencijal za stvaranje novih uspomena mogu utjecati na stvaranje emocionalne veze s vašim novim domom. Eurohome nekretnine mogu vam pomoći na svakom koraku tog procesa, kao vaš pouzdani partner u svemu što je gore navedeno.

Eurohome Nekretnine: Stručnjaci za nekretnine - Vaš pouzdan partner.